Antislip trap: een ruim assortiment met voor ieder wat wils

Houten trappen zijn prachtig, maar niet altijd even veilig. Veel trappen met houten trapbekleding zijn namelijk erg glad. Als u hier met hoge snelheid op of juist af gaat, kunt u uitglijden en lelijk vallen. Wilt u vervelende ongelukken voorkomen? Laat uw trap dan door ons renoveren. Wij kunnen uw eenvoudig een antislip trap creëren.

Wij begrijpen dat uw trap niet alleen veilig moet zijn, maar er bovendien goed uit moet zien. De uitstraling van uw trap bepaalt namelijk de uitstraling van uw hal. Koopt u een antislip trap bij ons, dan weet u zeker dat u een veilige én mooie antislip trap in huis krijgt. De antislip trap ziet er namelijk prachtig uit. Met een antislip trap profiteert u van het beste van twee werelden: veiligheid en stijl.

Meer veiligheid met een antislip op trap

Het verschil tussen een standaard trap en antislip op trap, is dat antislip op trap voorzien is van een extra bovenlaag. Deze bovenlaag is niet glad, maar iets ruwer. Dit maakt het onmogelijk om op de trap antislip uit te glijden. Niet alleen als u naar boven loopt, maar ook als u op hoge snelheid van de trap naar beneden rent. Een antislip op trap biedt u extra veiligheid.

Trap antislip: Hout, laminaat of vinyl

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het renoveren van de trap antislip. Daarom verkopen wij drie soorten trapbekleding, namelijk trapbekleding van hout, trapbekleding van laminaat en trapbekleding van vinyl. Alle soorten trapbekleding worden met antislip strips geleverd. Deze strip kunt u gebruiken om uw trap antislip om te toveren tot een extra veilige antislip trap.

Voordelen houten trapbekleding bij een antislip strips trap:

 • Houten trapbekleding heeft een natuurlijke uitstraling.
 • Houten trapbekleding is sterk en slijtvast.
 • Houten trapbekleding is bestand tegen intensief gebruik van de trap.
 • Houten trapbekleding kan geheel naar wens afgewerkt worden.

Voordelen traptreden laminaat bij antislip traptreden:

 • Laminaat trapbekleding gaat lang mee.
 • Laminaat trapbekleding heeft nauwelijks onderhoud nodig.
 • Laminaat trapbekleding is leverbaar in vele verschillende designs.
 • Laminaat trapbekleding is bestand tegen intensief gebruik van de trap.

Voordelen vinyl trapbekleding:

 • Vinyl trapbekleding voelt warm en zacht aan.
 • Vinyl trapbekleding is voordelig in de aanschaf.
 • Vinyl trapbekleding gaat lang mee.
 • Vinyl trapbekleding is erg gemakkelijk te verwerken. U kunt dit materiaal gemakkelijk zelf snijden en monteren.

U bepaalt zelf welke bekleding voor traptreden het beste aan uw eisen voldoet. Deze trapbekleding kunt u eenvoudig en snel online bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe trapbekleding met anti slip strip geleverd wordt, voor extra veiligheid.

Antislip op trap: Advies op maat!

Weet u niet zo goed welke trapbekleding het beste bij uw antislip traptreden past? Vraag dan een adviesgesprek in onze showroom bij ons aan. Wij geven graag advies op basis van uw persoonlijke situatie. Op basis van dit onderzoek adviseren wij u graag welke trapbekleding en welke antislip strip voor trappen volgens onze experts het beste bij u past. Ook kunnen we direct een offerte voor u opstellen, zodat u weet wat u moet betalen om uw trap om te laten toveren in een extra veilige antislip trap. Een trap antislip maken was nog nooit zo eenvoudig!