Draaitrap renoveren? Dit zijn de mogelijkheden

Door intensief gebruik is uw draaitrap door de jaren heen flink beschadigd geraakt. Wilt u uw draaitrap weer laten stralen? Investeer dan in een traprenovatie. Na het renoveren van een draaitrap ziet een trap er weer als nieuw uit. Ook gaat uw trap nu weer vele jaren mee, zelfs bij zeer intensief gebruik.

Wij leveren alle materialen en hulpmiddelen om zelf uw draaitrap te renoveren. Daarnaast kunnen we ook bij u langskomen om uw draaitrap onder handen te nemen. Wij renoveren uw draaitrap voor een zeer lage prijs.

Draaitrappen renoveren: zelf doen of hulp inschakelen?

Om uw draaitrap weer te laten stralen, kunt u gebruikmaken van nieuwe overzettreden, stootborden en nog veel meer. Neem als voorbeeld de overzettreden. Deze kunt u zelf op uw trap plaatsen, maar u kunt dit ook door onze experts laten doen.

Wilt u uw draaitrap renovatie zo voordelig mogelijk uitvoeren? Dan kunt u de renovatie het beste zelf uitvoeren. Zelf plaatsen is namelijk goedkoper dan het inhuren van onze experts.

Wel profiteert u van de volgende voordelen als u uw draaitrap door onze experts laat renoveren:

 • U weet zeker dat uw trap er na de renovatie geweldig uit ziet. De trap wordt namelijk onder handen genomen door ervaren experts.
 • U bespaart tijd. U hoeft namelijk zelf niet in de weer met het renoveren.
 • 10 jaar garantie op onze montageservice.

Bent u overtuigd en wilt u uw draaitrap laten renoveren door onze experts? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag op de korte termijn bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierna wordt er een offerte voor u opgesteld, worden uw materialen besteld en kan de traprenovatie uitgevoerd worden.

Draaitrappen prijzen: wat is de prijs voor een draaitrap renovatie

Op deze pagina vindt u de verschillende producten die u kunt gebruiken tijdens het renoveren van een draaitrap. De prijzen van draaitrappen zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u een goede indicatie krijgen van de prijs voor een draaitrap renovatie? Bel dan gerust even naar 085 - 210 23 00. Onze adviseurs brengen uw wensen in kaart en kunnen u dan meteen vertellen wat de mogelijke kosten voor een renovatie zijn.

Verschillende overzettreden voor draaitrappen

Wilt u uw draaitrap laten renoveren? Dan moet u niet alleen bepalen hoe u deze renovatie uit wil voeren (zelf of door een expert), maar ook wat voor overzettreden, stootborden, etc. er op de trap moeten komen.

Hieronder staan de verschillende type traptreden op een rij:

Houten overzettreden:

 • Natuurlijk uitstraling.
 • Kunt u geheel naar wens afwerken.
 • Zijn erg sterk en gaan lang mee.

Laminaat overzettreden:

 • Zijn erg geschikt voor intensief gebruik.
 • Zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins.
 • Zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

Vinyl overzettreden:

 • Zijn zeer betaalbaar.
 • Geven uw trap een strakke look.
 • Voelen zacht en warm aan.

U bepaalt zelf welke overzettreden het beste aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoen. En wilt u de treden of andere producten in het echt bewonderen? Kom dan langs bij een van onze showrooms of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De draaitrappen in het ‘echt’ zien?

Woont u in de directe omgeving van Breda, Hoofddorp of Purmerend? Dan kunt u een van onze showrooms bezoeken. Onze drie showrooms zijn van maandag tot en met zaterdag geopend, van 09:00 uur tot 17:00 uur.