Kan ik ervoor kiezen om enkele traptreden te vernieuwen?

Is de trap over het algeheel genomen in goede conditie, maar zijn sommige traptreden wat sleets? Wellicht heeft u dan al bedacht om deze treden te vernieuwen. Omdat het een grote klus is om deze treden te vervangen – zowel financieel als fysiek – kunt u misschien eens denken aan een traprenovatie.

Een trap vernieuwen: een tijdrovende klus

Het kost al snel meerdere weken, misschien maanden, om een oude trap weer op te knappen en treden te vervangen. Laat staan het bouwafval wat hierbij vrijkomt. De oude treden worden namelijk uit de trap gefreesd: een methode dat veel stof doet opwaaien. Naast dat het een tijdrovende klus is, heeft u een grote kans dat het niet is zoals u van tevoren verwacht, bijvoorbeeld door kleurverschil tussen de diverse traptreden. Laat deze tijdrovende en kostenslurpende aanpak achterwege en ga voor een traprenovatie waarbij elke tree vakkundig wordt voorzien van een overzettrede.

Keuze uit diverse bekleding met traprenovatie

Gloednieuw, en dat binnen één dag. U kiest het decor en onze vaklui voeren het voor u uit. Tenminste, als u dat wenst. Bij Trappengigant is het ook mogelijk om treden en bijbehorende accessoires – zoals lijm, kit, anti-slip strips en een trapspin – aan te schaffen voor een doe-het-zelf renovatie. Doe het zelven doet u met de toebehoren van de online catalogus alsof u het iedere dag doet. Het decor van uw traptreden bepaalt u zelf. Zo heeft u de keuze uit:

  • Vinyl bekleding
  • CanDo overzettreden van laminaat
  • Overzettreden met een royale eikenhouten toplaag van CanDo

De diverse bekleding is uitvoerbaar in verschillende dessins zodat u uw trap kunt laten aansluiten op het interieur van de rest van de woning. Met een traprenovatie ziet u trap er weer uit als nieuw. Van deze metamorfose zult u nog jarenlang plezier ervaren.

Bezoek onze showrooms

Wilt u weten wat voor verschil een traprenovatie kan maken voor uw trap? Kom eens langs in één van onze showrooms in Breda, Hoofddorp of Purmerend voor voorbeelden. Onze trapexperts staan u graag te woord.