Uw gestoffeerde trap renoveren wij binnen één dag!

Een traprenovatie is een uitkomst wanneer een trap vaal is geworden of wanneer er duidelijke slijtageplekken zijn ontstaan. Maar ook wanneer uw trap nog helemaal in orde is, maar u simpelweg niet meer weg bent van het uiterlijk kunt u de trap van een nieuw laagje laten voorzien. Bij TrappenGigant leveren wij maatwerk trappen en renoveren wij u gestoffeerde trap in een handomdraai.

Onze traprenovatie portefeuille

Onze expert hebben al vele soorten trappen gezien en kunnen voor elk soort trap een traprenovatie uitvoeren. De trappen die wij behandelen zijn zowel open als gesloten. De volgende trappen hebben van ons al eens een grondige renovatie gehad:

 • Molenaars- of steektrappen
 • Bordestrappen
 • Wentel- of spiltrappen
 • Zwevende trap
 • Muizenboomtrappen

Zelf gestoffeerde trap renoveren: de benodigdheden

Van alle trappen die hierboven staan, wilt u gewoon vooral een mooie trap. Met een traprenovatie uitgevoerd door TrappenGigant weet u zeker dat uw trap de eyecatcher in huis wordt. Een gestoffeerde trap renoveren doen wij in één dag. Door onze expertise bent u bovendien verzekerd van een traprenovatie van hoge kwaliteit. Ook kunt u ervoor kiezen de traprenovatie geheel zelf uit te voeren. U heeft hier diverse materialen voor nodig. Te weten:

 • Föhn en krabber Materialen waarmee u verf of lijmresten van de oude trap kunt verwijderen
 • Schuurmachine Hoewel vinyl, een eiken toplaag en laminaat doorgaans een dikte hebben van 10 mm en hierdoor oneffenheden in de grond perfect opvangen is het toch prettig wanneer de ondergrond verf- en lijmvrij is. De föhn en krabber hebben hun werk goed gedaan, maar wanneer u een egalere ondergrond wenst is een schuurmachine een prettige uitkomst.
 • Een trapspin Precisiegereedschap waarmee u de traptreden nauwkeurig kan opmeten. Plaats de neus van de trapspin in het midden van het trap en zet de pootjes in de hoeken. Plaats de spin vervolgens op de overzettreden of op het vinyl en teken het patroon uit.
 • Decoupeerzaag Sommige klussen vragen om speciale zagen. Neem het renoveren van een gestoffeerde trap. Met de decoupeerzaag kunt u uitstekend recht zagen en eenvoudig bochten nemen.
 • Betaalbaar vinyl, overzettreden van laminaat of eiken Bij TrappenGigant kunt u uit diverse vormen traprenovatie kiezen. Zowel de laminaat overzettreden als het vinyl zijn is verschillende dessins te verkrijgen.
 • Polymeer Ideaal is een combinatie van montagelijm én afwerkkit.

Montageservice traprenovatie

Of u nu een gestoffeerde trap heeft of een trap van hout. Elke ondergrond is geschikt om een uiteindelijke traprenovatie uit te voeren. Wij zorgen dat de ondergrond egaal is voor het plaatsen van nieuwe treden. Een gestoffeerde trap renoveren wij in een handomdraai. Maak gebruik van onze montageservice voor die eyecatcher in uw hal.