Houten traprenovatie

Het natuurlijke van hout

Hout sterk en eenvoudig

Hout: de natuur in huis

Een houten trap heeft een rijke, natuurlijke uitstraling en past in iedere woonstijl. Bovendien kunt u zelf de afwerking bepalen. Daarom kiezen veel mensen voor dit natuurlijke materiaal bij de renovatie van hun trap. Voor onze overzettreden gebruiken we eikenhout, een van de sterkste houtsoorten. Uw vernieuwde trap kan zo weer jarenlang mee.

Massieve look voor een vriendelijke prijs
Zoekt u traptreden met de natuurlijke uitstraling van echt hout, dan zijn onze overzettreden en stootborden met royale eiken toplaag een perfecte keuze. Het hout is onbehandeld, u kiest zelf de afwerking die past bij uw interieur. De treden zijn wel al voorzien van een geïntegreerd antislipprofiel. Goed om te weten: Het hout is FSC gecertificeerd en afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.


Gratis en vrijblijvend advies

Gratis en vrijblijvend advies aan huis
Onze adviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, onze materialen te laten zien en de situatie ter plekke te bekijken. Plan uw afspraak in >

Hout sterk en eenvoudig

tip!

U kunt de stootborden ook omdraaien voor een verrassend contrast. De achterkant is voorzien van een witte grondverflaag die u in elke gewenste kleur kunt aflakken.

Inspiratie

Welke stijl past het beste bij u en uw huis? Kijk voor nog meer ideeen op onze inspiratiepagina

meer >

Montage

Zelf aan de slag met de handige instructiefilmpjes of liever een ervaren monteur in schakelen?

meer >