Houten traprenovatie: met 10 jaar garantie bij Trappengigant

In veel woningen heeft de trap een centrale plek. Door deze centrale plek valt de trap op in het interieur. Ziet de trap er niet (meer) mooi uit, dan heeft dit zeker invloed op de uitstraling en sfeer van uw interieur in het algemeen. Wilt u hier iets aan doen? Investeer dan in een houten traprenovatie. Na een renovatie is de trap niet langer een doorn in het oog, maar een mooi element van uw stijlvolle inrichting.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het renoveren van verschillende soorten trappen. U kunt bij ons de benodigdheden bestellen om uw trap zelf te renoveren, maar u kunt er ook voor kiezen uw trap te laten renoveren. Wat u ook kiest: na een houten traprenovatie van Trappengigant ziet uw trap er weer als nieuw uit.

Waarom kiezen voor een traprenovatie hout?

Wij verkopen drie soorten overzettreden. Deze treden kunt u gebruiken om uw trap voor weinig geld te renoveren. Naast houten overzettreden, verkopen wij ook laminaat overzettreden en vinyl overzettreden. U kiest zelf welke treden u aan wil schaffen voor uw traprenovatie hout.

Waarom kiezen voor een traprenovatie met houten overzettreden?

  • Met deze overzettreden krijgt uw trap een op en top natuurlijke uitstraling.
  • Deze overzettreden staan prachtig bij uw houten vloer.
  • Deze overzettreden hebben een lange levensduur. U heeft jaren plezier van uw traprenovatie als u deze uitvoert met houten overzettreden.
  • Deze overzettreden worden standaard verrijkt met anti-slip bovenlaag. Dit maakt de treden extra veilig.

Daar komt nog bij dat u de treden naar wens kunt afwerken. Wilt u uw trap bijvoorbeeld wit schilderen? Dan is dit zeker mogelijk. Wilt u de nieuwe trapbekleding juist zo natuurlijk mogelijk houden, dan werkt u de overzettreden van eikenhout nauwelijks of helemaal niet af. Aan u de keuze!

Veelgestelde vragen over een houten traprenovatie

Wij begrijpen dat u veel vragen heeft over uw houten traprenovatie. Om u een duidelijker beeld te geven van de traprenovatie hout, beantwoorden we hieronder de meest gestelde vragen van onze klanten.

Hoeveel kost een traprenovatie hout?

De kosten van uw traprenovatie hout zijn afhankelijk van enkele factoren. Denk hierbij aan de staat van uw trap en het aantal overzettreden dat u nodig heeft. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Hierbij bekijken we ook uw trap, zodat we u kunnen vertellen hoe duur uw houten traprenovatie ongeveer wordt.

Kan ik mijn trap zelf renoveren?

Ja, het is mogelijk uw trap zelf te renoveren. Wij verkopen alle materialen en gereedschappen die u nodig heeft om uw traprenovatie hout op hoog niveau uit te voeren. Ook vindt u op onze website handige instructiefilmpjes voor het renoveren van uw trap.

Kan ik Trappengigant inhuren om mijn trap te renoveren?

Ja, ook dit is mogelijk. In dit geval maakt u gebruik van onze montageservice. Goed om te weten: hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Wij vertellen u hier graag meer over in een vrijblijvend en gratis adviesgesprek over uw houten traprenovatie bij u thuis.