Kan het gekozen hout of laminaat doorgetrokken worden naar mijn bovenverdieping?

Heeft u eenmaal gekozen voor traprenovatie met een mooie royale eikenhouten toplaag, laat het uiterlijk van de hal én de trap naar de zolder te wensen over. Wanneer de traprenovatie van de begane grond naar de eerste verdieping is geplaatst, kan de overloop en de zoldertrap qua uiterlijk opeens lelijk afsteken.

Voorkom kakofonie aan vloeren

In ons drukke leven proberen we thuis tegenwoordig tot rust te komen. Dat kan het beste in een huis waar eenheid heerst. Eenheid bereikt u door een kakofonie aan verschillende vloeren te voorkomen. Zorg er daarom voor dat wanneer u kiest voor een nieuwe trap, deze niet afsteekt tegen het kleurenpalet van uw interieur. Kiest voor een tint hout of laminaat dat harmonie met de ruimte uitstraalt. Een traprenovatie fleurt uw woning in dat geval op en het geeft de hal een wauw factor. Heel jammer wanneer de overloop én zoldertrap qua kleur en stijl gigantisch afwijkt van de zojuist gerenoveerde trap. TrappenGigant beschikt over middelen om beide trappen en de tussenliggende overloop in hetzelfde decor uit te voeren en zelfs de zijkant van uw trap te bekleden.

Decor traprenovatie doortrekken

Wanneer u gebruikt maakt van onze doe-het-zelf producten voor uw traprenovatie, zult u zelf geschikt laminaat moeten vinden voor de tussenliggende ruimte. Dit kan, maar vergt wel wat energie en goed zoekwerk. Bezoekt u onze showroom en spreekt u met onze adviseur of maakt u afspraak bij u thuis, dan kunnen wij de klus overnemen en het gekozen hout of laminaat doortrekken naar uw bovenverdieping.

Naast een inmeetservice kunt u bij TrappenGigant ook genieten van onze montageservice. Daarnaast geniet u van meer voordelen:

  • Kwaliteitsservice
  • Toegankelijke prijzen
  • Snelle levering
  • Betrouwbare thuiswinkel