Laminaat traptreden bestellen: met gratis verzending!

Ziet de bekleding van uw trap er niet meer mooi uit en wilt u hier iets aan doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten trapbekleding, die u eenvoudig en snel zelf kunt plaatsen op uw traptreden. Met onze laminaat traptreden geeft u uw trap een complete make-over, zonder dat u hier veel geld voor moet betalen.

U bestelt uw laminaat traptreden eenvoudig en snel in onze online shop. En waar u ook woont in Nederland: bij ons hoeft u geen verzendkosten te betalen. U krijgt uw nieuwe laminaat traptreden altijd gratis thuisbezorgd.

De voordelen van laminaat traptreden

Veel mensen die hun trap willen renoveren, kiezen ervoor om laminaat traptreden te bestellen. Laminaat traptreden zien er niet alleen goed uit, maar zijn bovendien erg sterk. Dit maakt de traptreden laminaat geschikt voor intensief gebruik. Bent u bang dat uw nieuwe trapbekleding snel beschadigt, simpelweg omdat uw trap zo intensief gebruikt wordt? Dan zijn onze laminaat traptreden zeker iets voor u. Deze trapbekleding gaat vele jaren mee, ook als u iedere dag met tientallen mensen naar boven en naar beneden loopt.

Een ander voordeel van onze laminaat traptreden, is het feit dat deze erg onderhoudsvriendelijk zijn. In tegenstelling tot bijvoorbeeld overzettreden eiken, heeft laminaat nauwelijks onderhoud nodig. U stofzuigt uw trap regelmatig en neemt de traptreden laminaat eventueel af met een vochtige doek. Dit is al meer dan voldoende onderhoud voor een levensduur van vele jaren.

Tot slot kunt u uw laminaat traptreden helemaal naar wens laten afwerken. Het maakt niet uit welk design u mooi vindt en welke traptreden het beste bij uw trap passen, want wij verkopen de perfecte laminaat traptreden voor iedereen.

Uw trap zelf vernieuwen met traptreden laminaat

Bij ons kiest u zelf hoe u uw traprenovatie uit wil voeren. U kunt dit zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze montageservice. In dit geval betaalt u een kleine bijdrage om gebruik te kunnen maken van de expertise van onze renovatie-experts. U hoeft uw trap zelf niet onder handen te nemen, maar laat dit gewoon over aan onze experts.

Wilt u uw trap toch zelf vernieuwen met traptreden laminaat, zodat u de extra kosten van de montageservice niet hoeft te betalen? Dan bieden wij alle materialen en gereedschappen om dit op hoog niveau te doen. We hebben zelfs meerdere instructievideo's op de website staan, die u helpen uw traptreden laminaat zelf te plaatsen. Zelfs als u totaal geen ervaring heeft met het vernieuwen van uw trap, kunt u dit met een beetje hulp van ons op hoog niveau doen.

Een gratis adviesgesprek met Trappengigant

Bent u benieuwd wat wij voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor adviesgesprek in een van onze showrooms. Dit doet u door het contactformulier op de website in te vullen. Wij ontvangen u dan graag om u op weg te helpen met uw nieuwe traptreden laminaat. U kunt ons ook gerust bellen voor advies. Wist u dat wij u ook kunnen helpen met een trap tapijt vernieuwen.

Tijdens het adviesgesprek kunnen wij u niet alleen laten zien hoe wij uw trap kunnen renoveren, maar kunnen wij u bovendien meer vertellen over de kosten van een traprenovatie met laminaat traptreden. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u inderdaad besluit uw trap onder handen te laten nemen door onze experts.