Moet mijn partner tijdens een huisbezoek ook thuis zijn?

Heeft u een huisbezoek ingepland? Dan bent u vast al ver in het traprenovatieproces. Tenminste, in gedachten. Wij vertellen u graag over u verdere mogelijkheden. Over welke trap u ook beschikt, onze vakmensen zijn in staat om elke soort trap te renoveren binnen een enkele dag.

Wanneer u uw gegevens achterlaat op de contactpagina van TrappenGigant dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak bij u thuis. Uw partner hoeft hierbij niet thuis te zijn. Tenzij hij of zij dit graag wil. U hoeft bovendien niet over technische kennis te beschikken. Onze monteurs kunnen de renovatiewerkzaamheden compleet uitvoeren. U hoeft enkel uw mening te geven over de verschillende designs en materialen die onze adviseur meeneemt.

Een vlijmscherpe offerte voor uw traprenovatie

Waarschijnlijk heeft u al een kijkje genomen in onze online shop. Hier ziet u alle materialen waar wij mee werken. Wanneer u een fysieke afspraak inplant, kunt u deze producten met eigen ogen zien en een betere afweging maken of deze producten aansluiten bij uw interieur. Na het huisbezoek stelt onze adviseur een offerte op. De prijzen in de offerte zijn afhankelijk van diverse factoren:

  • De huidige staat van de trap
  • Het materiaal waar u voor kiest
  • De hoeveelheid treden van de trap

Vrijblijvend advies

De offerte is duidelijk. Wij geven geen prijsindicatie, maar een vlijmscherpe, daadwerkelijke prijs. Na het huisbezoek en de ontvangst van de offerte in de mail heeft u nog even tijd om alle informatie te laten bezinken en een beslissing te nemen. Wilt u de renovatie liever even uitstellen of denkt u eraan om de renovatie zelf uit te voeren? Dat vinden wij geen probleem. Dit laatste moedigen wij juist aan. Toch deinzen wij er absoluut niet voor terug om de klus van u over te nemen. Voor onze vaklui is het dagelijkse kost om een trap opnieuw te bekleden of renoveren. Ook is het mogelijk de offerte gelijk te bestellen.

Wilt u ook een gratis en vrijblijvend advies aan huis?