MONTAGE- SERVICE

Sylvester van de Montageservice

Montageservice

Van advies aan huis tot en met de montage en afwerking van uw trap: Trappengigant.nl staat tijdens de gehele traprenovatie voor u klaar. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Laat uw trap monteren door een vakman
Voor onze ervaren monteurs is het renoveren en bekleden van trappen dagelijkse kost. U kunt er dus van op aan dat ze vakkundig en snel werk leveren. In één dag of hooguit twee dagen wordt uw trap volledig gerenoveerd door onze vakmensen. Om zo min mogelijk overlast te veroorzaken, gebeurt het zagen en alle andere grove werkzaamheden zoveel mogelijk buiten. En wanneer onze monteurs aan het eind van de dag uw huis verlaten, is alles weer netjes opgeruimd.

10 jaar garantie
Uiteraard krijgt u van ons ook een passend onderhoudsadvies, plus 10 jaar garantie op de gebruikte materialen en de montage. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe trap.

Montageservice voor trappen

!!!

Trappengigant.nl heeft
de laagste prijsgarantie!

Montagekosten

Hoeveel de montage precies gaat kosten, is onder andere afhankelijk van de staat van uw trap en het materiaal waarvoor u kiest. Tijdens een adviesgesprek en in de gedetailleerde offerte vertellen we u wat het precies gaat kosten.

Vrijblijvend adviesgesprek met gratis inmeetservice
Onze adviseur komt graag bij u thuis. Voor dit adviesgesprek neemt hij verschillende materialen en designs mee, zodat u meteen kunt zien wat het beste past bij uw interieur. De adviseur zal ook uw trap inspecteren en inmeten. Op basis van dit gesprek ontvangt u van ons een scherp geprijsde offerte op maat. Gratis en vrijblijvend advies aan huis?