Nieuwe trap? Kies voor traprenovatie van Trappengigant

Uw trap heeft veel te verduren. Iedere dag lopen er meerdere mensen overheen, steeds naar boven en dan weer naar beneden. Is uw trap ernstig beschadigd door dit intensieve gebruik? Dan kunt u kiezen voor een nieuwe trap kopen. Helaas is dit een vrij grote investering.

Als u het plaatsen van een nieuwe trap te duur vindt, kunt u uw trap beter laten renoveren. Bij het renoveren van uw trap worden er nieuwe overzettreden op de beschadigde traptreden aangebracht. Hierdoor zien deze er weer als nieuw uit. Het 'skelet' van uw trap wordt niet onder handen genomen. De nieuwe trap kosten zullen altijd hoger liggen dan de kosten voor een renovatie. Daarom is een renovatie altijd voordeliger dan het plaatsen van een nieuwe trap. En maakt u gebruik van onze montageservice? Dan wordt uw trap volledig gerenoveerd in slechts één dag.

Uw trap laten renoveren met nieuwe overzettreden

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Wilt u uw trap laten renoveren, door hier nieuwe overzettreden voor aan te schaffen? Dan kunt u zelf kiezen welke overzettreden u wil kopen. U kunt houten overzettreden kopen voor een extra natuurlijke uitstraling. U kunt laminaat overzettreden kopen als uw trap intensief gebruikt wordt. En u kunt vinyl overzettreden aanschaffen als u uw trap voor zo min mogelijk geld wil laten renoveren.

De voordelen van een traprenovatie:

  • Uw trap ziet er weer als nieuw uit, vele jaren lang.
  • Een renovatie is altijd goedkoper dan het plaatsen van een compleet nieuwe trap.
  • Uw trap wordt binnen één dag onder handen genomen. U heeft hier dan ook nauwelijks last van.

Wilt u van deze voordelen profiteren? Bestel dan nieuwe overzettreden voor uw trap en gebruik deze om uw beschadigde trap om te toveren in een gloednieuw en prachtig exemplaar. Wij hebben verschillende overzettreden, waardoor verschillende type traprenovatie mogelijk is. Denk aan traprenovatie vinyl of aan laminaat traprenovatie. Bekijk snel onze mogelijkheden!

De montageservice van Trappengigant

Wij begrijpen dat u het lastig vindt om uw trap zelf te renoveren met onze overzettreden. Daarom bieden wij een voordelige montageservice aan. Maakt u gebruik van deze service, dan komen onze experts met de overzettreden van uw trap naar u toe. Ze zorgen ervoor dat de overzettreden netjes gemonteerd worden. Pas als de renovatie helemaal af is, gaan ze naar huis. Doorgaans duurt dit niet langer dan een dag.

Voor de montageservice betaalt u een klein bedrag extra. Benieuwd wat dit voor bedrag is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek laten onze experts u meerdere overzettreden zien. Ook nemen ze uw trap onder de loep, om te achterhalen hoeveel uw renovatie gaat kosten. Bij ons vindt u de beste optie voor goedkope trappen!

10 jaar garantie op uw nieuwe trap

Heeft u uw trap laten renoveren met onze overzettreden? Dan geniet u minimaal tien jaar van uw vernieuwde trap. Op onze overzettreden krijgt u namelijk altijd tien jaar garantie. Gaat een van uw overzettreden kapot? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. In het kader van uw tienjarige garantie lossen wij dit probleem graag voor u op.