Een nieuwe trap bekleden met een laag budget, kan dat?

U bent eruit. U wilt een nieuwe trap, maar daar wilt u niet de hoofdprijs voor betalen. Met de mogelijkheden van tegenwoordig, hoeft dat ook niet. U kunt tegen een gunstige prijs een geheel nieuwe look creëren voor uw bestaande trap. Gewoon, met een traprenovatie.

Uw budgetopties bij traprenovatie

U ben vrij om zelf u budget te bepalen wanneer u toe bent aan een nieuwe trap. Bedenk wel: u kunt iets inleveren op kwaliteit wanneer u voor budgetopties kiest. Toch willen wij u de kans niet ontnemen verschillende methodes te ontdekken. Er zijn verschillende opties mogelijk bij behoefte aan een nieuw uiterlijk van uw trap. U kunt kiezen uit:

  • Een traprenovatie door de treden zelf te verven.
  • Een traprenovatie door de treden te voorzien van overzettreden van laminaat met een houten tekening of betonlook.
  • Een traprenovatie door houten overzettreden met een royale toplaag van eiken.
  • Een traprenovatie door het opnieuw bekleden van uw trap met vinyl.
  • Een traprenovatie door het opnieuw bekleden van uw trap met kurk.
  • Een traprenovatie door het opnieuw bekleden van uw trap met tapijt.

Verf uw trap

Wanneer u kiest voor een traprenovatie met verf, kan het zijn dat de trap na een relatief korte periode slijtageplekken vertoont. Gelukkig is een nieuwe laag verf eroverheen gieten, zo gedaan. U verfraaid het uiterlijk van uw trap in een handomdraai, maar besef dat dit waarschijnlijk van korte duur is.

Bekleed uw trap met vinyl, kurk of tapijt

Een andere budgetopties is uw trap voorzien van vinyl, kurk of tapijt bekleding. Deze opties zijn betaalbaar, praktisch, geluiddempend en anti-slip.

Bekleed uw trap met overzettreden van laminaat

Een andere budgetoptie is uw trap bekleden met overzettreden van laminaat. Wanneer u ervoor kiest de trap zelf te plaatsen, bespaart u ook nog eens op montagekosten. De overzettreden van laminaat kunt u jarenlang genieten. Dat maakt deze optie een duurzame optie.

Bekleed u trap met overzettreden van hout

Renoveren is altijd goedkoper dan het vervangen van uw bestaande treden of het plaatsen van een geheel nieuwe trap. Het hout is FSC gecertificeerd en komt uit duurzaam beheerd gebied.