Wie zijn wij?

In 2004 zijn we gestart met de verkoop van kasten via internet. Als snel volgden binnen- & buitendeuren, horren en keukenrenovatie. Maatwerk is wat ons trekt. En er dan goed in worden, alles ervan willen weten.

Wij hebben drie showrooms, een in Breda, Purmerend en Hoofddorp. In alle showrooms hebben wij een ruime presentatie van traprenovatie opgebouwd. Door onze goede relaties in de bouwwereld zijn we traprenovatie gaan verkopen. En dan niet een B merk, maar traprenovatie van de marktleider in Europa. Groot geworden in Nederland en Duitsland. Duizenden traprenovaties komen uit deze fabriek. Daarbij verkopen we de traprenovatie voor de Doe-Het-Zelver van CanDo.

Razendsnel zijn we met traprenovatie uitgegroeid tot dé grootste leverancier van Nederland. Met ervaren adviseurs op kantoor, in onze showrooms en op de weg proberen wij u optimaal van dienst te zijn.

Vakkennis en uitstekende service

Niet alleen onze adviseurs in onze showroom, maar ook onze helpdesk medewerkers hebben kennis van zaken. Ook zij beschikken over jarenlange praktijkervaring, waardoor ze u niet alleen vriendelijk te woord staan, maar ook vakkundig kunnen ondersteunen. Met deze vakkennis en klantvriendelijkheid onderscheiden wij ons ten opzichte van winkels waar traprenovatie niet het meest belangrijke product zijn.

Scherpe prijzen

We betrekken onze traprenovatie direct uit europa's grootste magazijn. Deze ligt vol met voorraad, waardoor we veel traprenovatie snel kunnen leveren. Daarnaast biedt de grote voorraad u het voordeel, dat wij alle traprenovatie en benodigdheden tegen zéér voordelige prijzen aan kunnen bieden. Goedkoper dan andere webwinkels en speciaalzaken!

Bedrijfsgegevens Trappengigant

 

Vestigingsadres
Kwadijkerkoogweg 16A
1442LA Purmerend
085 - 210 235 5
info@trappengigant.nl
Trappengigant is onderdeel van Kastengigant BV
KvKnr: 53080653
BTWnr: NL.8507.37.564.B01