Renoveren jullie ook buiten trappen?

Voor onze monteurs is renoveren van trappen een simpel klusje. Ze doen het immers elke dag. Omdat het dagelijkse kost is, worden de monteurs met de dag inventiever en nóg beter in hun vak. Uw trap kan binnen een mum van tijd weer als nieuw zijn door onze overzettredes, leverbaar in diverse designs en kleuren.

De enige keren dat onze monteurs buiten komen, is wanneer zij zich met hart en ziel inzetten voor een traprenovatie binnenshuis. Wij begrijpen dat u opziet tegen de rommel in huis. Daarom zagen onze monteurs zoveel mogelijk buiten om materiaalresten op de vloer te voorkomen. Achteraf ruimen we alles achter ons op zodat eventuele overlast tot een minimum wordt beperkt. We laten u niet in de rommel zitten. Zo kunt u ongestoord genieten van uw nieuwe trap.

Traprenovatie binnenshuis

Een traprenovatie kunnen wij uitvoeren in verschillend materiaal. In de webshop van Trappengigant heeft u de keuze uit:

  • Laminaat traprenovatie
  • Vinyl traprenovatie
  • Houten traprenovatie

Onze materialen zijn vochtbestendig en bovendien slijt- en stootvast. Ondanks dat de trapbekleding wel tegen een beetje water kan, zijn de materialen niet bestand tegen grote hoeveelheden water. Ook besparen we onze materialen voor andere invloeden van ons grillige klimaat. Onze diensten beperken zich daarom tot traprenovaties binnenshuis.

Is uw trap in huis een doorn in het oog? Wij knappen uw trap vakkundig voor u op! Onze producten passen op alle trappen in uw woning. Neem contact op voor vrijblijvend advies en loop binnenkort weer opgelucht van beneden naar boven en andersom.