Showroom traprenovatie: In Breda / Hoofddorp / Purmerend

Op zoek naar een traprenovatie showroom bij u in buurt? Wij zijn met drie locaties in Nederland te vinden, namelijk in Breda, Hoofddorp en in Purmerend. Bij onze traprenovatie showrooms staat de koffie voor u klaar. Onze adviseurs luisteren graag naar uw wensen en stellen hier een concreet actieplan voor op. Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via 085 - 210 23 00 of bezoek een van onze traprenovatie showrooms.

Een luisterend oor voor uw wensen

Iedereen heeft zo zijn eigen smaak. De een vindt houten traptreden prachtig, de ander houdt meer van strak vinyl. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar trap geheel volgens zijn of haar smaak kan renoveren. Daarom verkopen wij verschillende soorten overzettreden.

U kunt bij ons houten overzettreden met diverse dessins kopen, maar wij verkopen ook overzettreden van laminaat. Ook deze overzettreden worden in diverse kleuren en dessins verkocht. En wilt u zo min mogelijk geld uitgeven aan uw traprenovatie? Dan bestelt u onze vinyl overzettreden. Ook deze treden worden in diverse kleuren en dessins aangeboden in onze traprenovatie showroom. Naast overzettreden kunt u bij ons ook terecht voor stootborden + andere producten en het laten monteren van uw trap.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek een van onze showrooms traprenovatie

U kunt onze producten eenvoudig en snel online bestellen. Wilt u onze producten liever in het echt bewonderen? Dan kunt u naar een van onze showrooms komen.

Wij hebben drie showrooms. U vindt deze in Breda, Hoofddorp en Purmerend. Bepaal welke showroom het dichtst bij u in de buurt ligt en kom hier direct langs.

De openingstijden van onze showrooms

Voor u naar een van onze showrooms rijdt, is het goed om te weten of deze showroom wel geopend is. Wij hanteren de volgende openingstijden in onze showrooms.

  • Breda: van maandag tot en met zaterdag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur.
  • Hoofddorp: van maandag tot en met zaterdag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur.
  • Purmerend: van maandag tot en met zaterdag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Adres traprenovatie showroom in Breda:

Laagsteen 2
4815 PH in Breda

Adres traprenovatie showroom in Hoofddorp:

J.C. Beetslaan 41 a/b
2131 AH in Hoofddorp

Adres traprenovatie showroom in Purmerend:

Kwadijkerkoogweg 16
1442 LA in Purmerend

Wij nodigen u van harte uit voor vrijblijvend advies en uiteraard ook een lekker kopje koffie.