Uw spiltrap renoveren? Bestel uw overzettreden met gratis verzending bij Trappengigant

U heeft uw spiltrap vele jaren lang zeer intensief gebruikt. Door dit intensieve gebruik ziet de trap er niet meer zo netjes uit als vele jaren geleden het geval was. Wilt u de uitstraling van uw trap verbeteren, maar vindt u het zonde om een compleet nieuwe trap te moeten kopen? Dan kunt u uw trap renoveren.

Trappengigant verkoopt hoogwaardige overzettreden, die u kunt gebruiken om uw spiltrappen een compleet nieuwe uitstraling te geven. Onze overzettreden zijn ook geschikt voor uw spiltrappen. U kunt deze eenvoudig en snel online bestellen en gratis thuis laten bezorgen.

Waarom een spiltrap renovatie?

De uitstraling van uw spiltrap heeft absoluut invloed op de uitstraling van uw interieur. Zeker als uw spiltrap een centrale plek heeft in uw huis, is de invloed van de trap op de rest van uw interieur erg groot. Door de spiltrap te renoveren, verbetert u de uitstraling van de trap. Indirect verbetert u hiermee ook de uitstraling van uw interieur.

Een spiltrap renovatie is altijd voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe spiltrap. Zeker als u uw spiltrap overzettreden bij ons bestelt, bent u goedkoop uit. Wij hanteren namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor al onze overzettreden. We verkopen hoogwaardige overzettreden voor spiltrappen, maar dan wel voor een lage prijs.

Hout, laminaat of vinyl

Wij verkopen drie soorten overzettreden voor uw spiltrap. U kunt zelf kiezen welke overzettreden u wil gebruiken om uw spiltrap te renoveren.

Houten overzettreden voor spiltrappen:

  • Hebben een natuurlijke uitstraling.
  • Gaan lang mee.
  • Worden geleverd met ge├»ntegreerd anti-slip profiel.

Laminaat overzettreden voor spiltrappen:

  • Zijn geschikt voor intensief gebruik.
  • Zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren.
  • Zijn onderhoudsvriendelijk.

Vinyl overzettreden voor spiltrappen:

  • Voelen warm en zacht aan.
  • Dempen het geluid van uw trap.
  • Zijn voordelig in de aanschaf.

Vergelijk onze overzettreden met elkaar en u komt er vanzelf achter welke overzettreden het beste bij u en uw spiltrap passen. Deze overzettreden kunt u direct bij ons bestellen, zodat u uw spiltrap al op de korte termijn kunt renoveren.

Een gratis adviesgesprek inplannen

Weet u niet zo goed hoe u uw spiltrap het beste kunt (laten) renoveren? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. In dit geval komt een van onze experts naar u toe, om u meer te vertellen over de verschillende soorten overzettreden voor spiltrappen. Ook neemt hij of zij enkele voorbeelden van overzettreden voor u mee, zodat u goed kunt zien welke treden het beste bij uw spiltrap passen.

Na het adviesgesprek met onze expert bepaalt u zelf of u uw trap wil (laten) renoveren en zo ja, hoe u dit wil (laten) doen. U kunt uw spiltrap zelf renoveren, maar u kunt ook gebruik maken van onze montageservice. Als u gebruik wil maken van deze service, kan onze expert u direct vertellen hoeveel u hiervoor moet betalen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.