Beschadigde trap maken: snel, vakkundig en voordelig

Vele jaren geleden heeft u uw trap opnieuw laten bekleden. Uw trap zag er destijds prachtig uit, maar nu ziet u niet meer veel terug van die renovatie. Uw trap is ernstig versleten en op sommige stukken zelfs flink beschadigd. Hierdoor ziet uw trap er niet meer mooi en representatief uit. Bovendien is uw trap door de vele beschadigingen onveiliger geworden.

Wilt u de uitstraling van uw trap verbeteren en bovendien voorkomen dat u een keer lelijk van de trap valt? Dan is het tijd om uw trap opnieuw te laten renoveren. Gelukkig hoeft u hier bij Trappengigant niet veel geld voor te betalen. Bij ons kunt u uw trap laten maken door onze monteurs. Zij plaatsen uw trap snel, vakkundig en altijd voor een lage prijs.

Waarom uw beschadigde trap laten maken?

De meeste mensen laten hun beschadigde trap maken omdat deze er niet meer netjes uit ziet. Dit is logisch, want een beschadigde trap heeft een negatieve invloed op uw interieur. Toch is dit niet de enige reden om uw trap te laten maken als deze beschadigd is. Een beschadigde trap kan namelijk ook gevaarlijk zijn.

Stel, het tapijt op uw trap hangt deels los. Als u de trap op of af loopt, kunt u achter het tapijt blijven hangen? Het gevolg? U verliest uw evenwicht en maakt een lelijke val. En is het hout van uw trap beschadigd? Dan kunt u hier lelijke splinters van krijgen. Een beschadigde trap is dus niet alleen lelijk, maar kan ook gevaarlijk zijn. Zeker in een huishouden met jonge kinderen brengt een beschadigde trap vele risico's met zich mee. Een kapotte trap maken is daarom zeer belangrijk.

Een ruim assortiment trapbekleding

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van verschillende soorten trappen. Wij leveren alle materialen en gereedschappen om een complete goedekope traprenovatie mogelijk te maken, voor een lage prijs. Na uw traprenovatie met onze materialen en gereedschappen van Trappengigant ziet uw trap weer als nieuw uit.

Wilt u uw trap laten maken? Dan kiest u eerst welke trapbekleding uw treden moeten krijgen. Hierbij heeft u de keuze uit:

  • Trap maken met houten trapbekleding: natuurlijk, subtiel en sterk.
  • Trap maken met Laminaat trapbekleding: sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk.
  • Trap maken met Vinyl trapbekleding: voordelig, warm en zacht.

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u uw nieuwe trapbekleding bij ons bestellen. Vervolgens kunt u uw trap zelf maken of laten maken door onze experts. Als u gebruik maakt van onze inmeetservice, dan weet u ook direct de nieuwe trap kosten. Maak daarom direct een afspraak voor persoonlijk advies op maat!

De montageservice van Trappengigant

Uw beschadigde trap zelf maken? Gebruik de instructiefilmpjes op onze website om dit op de juiste manier te doen. Twijfelt u of u uw trap zelf wil maken? Bekijk de filmpjes dan eens. U komt er nu vanzelf achter of uw trap zelf maken wel of niet realistisch is.

Wilt u uw trap toch liever door onze experts laten maken? Dan maakt u gebruik van onze montageservice. U kunt deze service gebruiken als u houten trapbekleding wil aanschaffen, maar ook met onze laminaat trapbekleding of vinyl trapbekleding. De kosten die u moet betalen voor onze montageservice, zijn afhankelijk van de staat van uw trap en de bekleding die u kiest. Bent u benieuwd wat u moet betalen om uw trap te laten maken? Vraag dan geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan.