Trapbekleding hout: bestel de juiste benodigdheden met gratis verzending

Door de jaren heen is uw trap flink beschadigd. Uw trap is nu zo versleten, dat deze een negatieve invloed heeft op de uitstraling van uw interieur in het algemeen. Wilt u hier iets aan doen? Dan is het niet nodig om uw trap volledig te vervangen. U kunt de trap namelijk ook vernieuwen met trapbekleding hout.

Wij verkopen vele soorten trapbekleding. Wilt u uw vernieuwde trap een op en top natuurlijke uitstraling geven? Dan bestelt u trapbekleding met hout. Met deze trapbekleding hout en de juiste traprenovatie benodigdheden kunt u uw trap helemaal zelf vernieuwen. En omdat u bij ons nooit verzendkosten hoeft te betalen voor uw trapbekleding hout, houdt u de kosten van uw vernieuwing lekker laag.

Drie redenen om voor trap bekleden met hout te kiezen

Bij ons vindt u drie verschillende mogelijkheden voor de trap; trapbekleding met laminaat, trapbekleding met hout en trapbekleding met vinyl. De meeste mensen die hun trap onder handen willen (laten) nemen, kiezen ervoor om in trapbekleding hout te investeren. Dit doen zij om drie redenen:

  • Een trap bekleden met hout heeft een natuurlijke en rijke uitstraling. Deze uitstraling past in iedere woonstijl.
  • U kunt zelf de uitstraling van uw houten trapbekleding bepalen. Dit doet u door de juiste afwerking te kiezen.
  • Een trap bekleden hout is sterk en slijtvast. Ook met minimaal onderhoud heeft u hier vele jaren plezier van.

Daar komt nog bij dat onze houten trapbekleding standaard voorzien is van een anti-slipprofiel. De anti-slip bovenlaag maakt uw trap extra veilig.

Zelf uw trap met hout bekleden

U kunt ervoor kiezen om de trap met hout bekleden helemaal zelf te doen. Echter zal dit hoogstwaarschijnlijk niet hetzelfde zijn als wanneer u het door professionele vakmensen laten doen.

In onze online shop vindt u alle materialen en gereedschappen die u nodig heeft om zelf uw trap te bekleden met hout. Bovendien hebben wij diverse instructiefilmpjes op de website geplaatst. In deze filmpjes kunt u precies zien hoe traptreden hout bekleden moet.

Uw trap laten renoveren

U kunt er ook voor kiezen voor uw trap laten bekleden met hout. In dit geval maakt u gebruik van onze montageservice. Onze experts komen op de korte termijn naar u toe om het trap hout bekleden voor u te doen, voor een aantrekkelijk lage prijs.

Voordelen:

  • U weet zeker dat uw nieuwe trapbekleding hout op de juiste manier geplaatst wordt.
  • U hoeft zelf niet aan de slag met de traptreden hout bekleden.
  • Uw trap is in een mum van tijd weer zo goed als nieuw. Onze experts kunnen uw trap bekleden met hout in slechts één dag.

Om van bovenstaande voordelen te profiteren, moet u wel montagekosten betalen. De kosten die wij rekenen voor uw trap met hout bekleden, zijn afhankelijk van de staat van uw trap, het aantal treden en het materiaal waarmee u uw trap wil laten renoveren. Meer weten over uw houten trap bekleden? Neem dan contact met ons op. Wij nodigen u graag uit om langs te komen in een van onze showrooms om uw situatie te bespreken. Op basis van dit gesprek stellen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Naast een houten trapbekleding kun je ook kiezen voor een trap vinyl of een trap laminaat als materiaal.