Goedkope trapleuning kopen: vaste lage prijzen

Zijn uw trapleuningen versleten? Past uw trapleuning niet meer bij uw nieuwe trap? Of is er een andere reden dan uw trapleuning aan vervang toe is? Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe trapleuning zult u zien dat er veel keuze is bij Trappengigant. Neem daarom ruim de tijd om een trapleuning te kiezen die het beste past bij u en uw huis. Bekijk onze aanbevelingen om de beste trapleuning renovatie te vinden!

Verschillende trapleuningen modellen

Er bestaan diverse soorten trapleuningen die elke hal kunnen verfraaien. U kunt gaan voor verschillende modellen zoals rond of rechthoekig. Daarnaast zijn er ook de volgende modellen:

 • Ronde gebogen leuningen
 • Ronde rechte leuningen
 • Vierkante gebogen leuningen
 • Vierkante rechte leuningen
 • Rechthoekige gebogen leuningen
 • Rechthoekige rechte leuningen
 • Klassiek gebogen leuningen
 • Klassiek rechte leuningen

Keuze te over als het gaat om de verschillende modellen voor een trapleuning op maat. Maar er zijn ook verschillende materialen waarvan de trapleuning gemaakt kan worden. Wij maakten een overzichtelijk lijstje van materialen voor uw trapleuning:

 • RVS trapleuningen
 • Aluminium trapleuningen
 • Stalen trapleuningen
 • Kunststof trapleuningen
 • Houten trapleuningen

Afwerkingsmogelijkheden trapleuning renovatie

Zoals u ziet zijn er verschillende mogelijkheden om een leuning trap bij de trap te renoveren. Bij Trappengigant is het mogelijk om bij uw traprenovatie een trapleuning renovatie op maat aan te schaffen. Deze goedkope trapleuning kunt u in principe zo laten. Hout is namelijk passend in elke woning. Of u nu een woning heeft met een interieur in een moderne stijl of een woning met een modern interieur. Natuurlijk is het ook mogelijk om de trapleuning op maat af te werken zodat deze beter aansluit op uw interieur. Combineer de leuning bijvoorbeeld eens met een kleur die de trap én de hal naar boven haalt. Denk hierbij eens aan een bruine of zwarte trapleuning of ga voor een gewaagdere afwijkende kleur. Denk dan aan vuilblauw bij een verder witte trap.

Een tip: wanneer u écht niet weet hoe u uw trapleuning kunt afwerken, kunt u altijd even afkijken bij uw trap. Laat de trapbekleding de bepaler zijn voor de afwerking van de trapleuning op maat.

Ideale hoogte van uw trapleuning op maat

Een trap is een belangrijk onderdeel van uw huis dat veel gebruikt wordt. Een trap moet dus veilig zijn. Er zijn verschillende punten waarmee u de trap veiliger kunt maken. Denk hierbij aan een traphekje of anti-slip bekleding.

Een andere manier hoe u de trap nóg veiliger kunt maken, is door een trapleuning te plaatsen. Doet dit wél op de juiste hoogte. De ideale hoogte verschilt per persoon, logischerwijs is niet iedereen even lang. Ook niet binnen een gezin. De ideale hoogte voor een trapleuning ligt normaliter tussen de 80 en 100 centimeter boven de trap. Een goede maatstaf is de hoogte van uw heup. Dit biedt een optimale houvast tijdens het op- en afgaan van de trap.

Aandachtspunten bij trapleuning renoveren

Met enkel een muur kunt u zichzelf niet opvangen. Bovendien zal de muur zonder een trapleuning renovatie vol met vingerafdrukken komen te zitten. Niet fraai. Het scheelt een verfbeurt als u uw trap voorziet van een trapleuning op maat. Bovendien scheelt het ook in veiligheid. Een trapleuning zorgt ervoor dat u veilig de trap op en af kan lopen. Heeft u besloten om gebruik te maken van onze trapleuning aanbieding? Houd dan rekening met de volgende punten wanneer u de trapleuning gaan renoveren:

 • Bedenk waar u de trapleuning op maat wil plaatsen
 • Een trapleuning langs de open zijde voorkomt gevaarlijke valpartijen
 • Een trapleuning aan de muurzijde voorkomt dat iedereen zijn afdrukken achterlaat op de muur
 • Kies de juiste hoogte voor de plaatsing van uw trapleuning
 • Kies ook de juiste afstand tussen de muur en de trapleuning (ideale afstand is 5 centimeter van de muur af)

Bij een trapleuning maken kunt u kiezen uit verschillende materialen, laat uw fantasie daarom de vrije loop!

Naast de trapleuning renoveren kunt u ook kiezen voor een nieuwe trap balustrade of trapverlichting.

Trapleuning aanbieding: scherper geprijsd dan lokale speciaalzaken!

Een trap is geen trap wanneer er een trapleuning ontbreekt. Zonder trapleuning is het nog eens een gevaarlijke dagelijkse handeling: een trap op- en aflopen. Om u veiligheid en die van uw gezinsleden te waarborgen is het verstandig om tijdens een traprenovatie rekening te houden met het plaatsen van een goedkope trapleuning.

Wanneer men druk bezig is om van hun woning een paleisje te maken, vergeten zij vaak de trap en de bijbehorende goedkope trapleuning. En dat terwijl een trap een onontbeerlijke toevoeging is voor ieders interieur. Bij Trappengigant heeft u de mogelijkheid om een traprenovatie op maat te bestellen om uw woning weer de boost te geven die het verdient. Plaats daarbij een goedkope trapleuning om uw hal af te maken.

Voordelen trapleuning goedkoop

Een goedkope trapleuning is een prettige bijkomstigheid om de wand naast de trap af te maken. Maar naast dat de trapleuning goedkoop is, zijn er nog tal van andere voordelen van onze goedkope trappen:

 • Onze goedkope trapleuning is voelt prettig aan bij vastgrijpen en heeft een goede grip
 • De trapleuning is geschikt voor elke lengte
 • De lengte van onze goedkope trapleuningen zijn goed aan te passen
 • Onze goedkope trapleuning is gemakkelijk in uw favoriete kleur te schilderen
 • De trappen worden gemaakt van duurzaam materiaal
 • Door uw eigen afwerking te kiezen voor uw goedkope trapleuning heeft u de mogelijkheid om eenheid te creëren qua stijl en vorm
 • De goedkope trapleuning voelt niet koud aan
 • Onze trapleuningen zijn gemakkelijk in onderhoud

Afwerken van trapleuning goedkoop

Net als dat u even moet nadenken over de afwerking van uw traprenovatie zult u ook even na moeten denken over de look van uw goedkope trapleuning. Wij leveren al onze leuningen in blank hout. Deze goedkope trapleuning zult u net nog moeten afwerken. Dit biedt u ontzettend veel mogelijkheden. Houdt u van de natuurlijke uitstraling van hout? Zorg dan dat de goedkope trapleuning zijn charme behoudt door te kiezen voor een afwerking in de vorm van een transparante lak of een beits met een lichte kleuring. Een voordeel van een trapleuning met een houten look? Het is gemakkelijk combineerbaar met alle woonstijlen.

Wat u ook doet. Zorg te allen tijden dat uw trapleuning past bij uw trap. Mogelijke afwerkingen van trap kunnen zijn:

 • Maak gebruik van een RVS leuningdrager voor uw houten trapleuning. Dit geeft een goedkope trapleuning net dat stukje meer luxe. Een RVS-drager zal staan in een interieur met een moderne of industriële inslag.
 • Wanneer u van de natuurlijke look van hout houdt, kunt u dit materiaal extra benadrukken door de goedkope trapleuning af te werken met een matte of glanzende transparante lak.
 • Verf uw goedkope trapleuning in de kleur van de wand naast de trap. Hierdoor valt u leuning niet op en wordt de traprenovatie de blikvanger van de hal.

Inmeetservice

Zoals u ziet bestaan er heel wat mogelijkheden wanneer u een trapleuning bij Trappengigant bestelt. Maakt u gebruik van onze inmeetservice? Dan kunnen wij u extra informatie geven over de mogelijkheden van een goedkope trapleuning die past bij uw unieke situatie.

Maak gebruik van onze trapleuning aanbieden! Bij ons zijn de trapleuningen scherp geprijsd!