Een nieuwe trapleuning hout: gratis verzending bij Trappengigant

Vrijwel iedere trap is uitgerust met een trapleuning. Heeft u uw trapleuning door de jaren heen zo intensief gebruikt, dat deze flink versleten is? Dan kunt u ervoor kiezen een nieuwe trapleuning te (laten) plaatsen. Trappengigant verkoopt trapleuningen in alle soorten en maten. Ook als u een trapleuning van hout wil kopen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bestelt u uw trapleuning hout vandaag nog, dan heeft u deze al binnen enkele dagen in huis. Ook profiteert u bij ons altijd van een gratis verzending. Ook als u enkel een nieuwe trapleuning bestelt, nemen wij uw verzendkosten voor onze rekening.

Het belang van een goede houten trapleuning

Het is erg belangrijk dat uw trap een goede houten trapleuning heeft. Ten eerste zorgt een houten trapleuning voor stabiliteit. U heeft de houten leuning wellicht niet altijd nodig als u de trap op en af loopt, maar in sommige situaties is extra ondersteuning bij het traplopen zeker gewenst. Zeker als u of iemand anders in uw huishouden niet goed ter been is, is het erg belangrijk uw trappen uit te rusten met een stevige en veilige trapleuningen hout.

Een goede trapleuning is echter niet alleen stevig en veilig, maar ziet er bovendien netjes uit. Is de leuning van uw trap door jarenlang intensief gebruik flink beschadigd? Dan ziet uw trap er direct minder netjes en representatief uit. Dit heeft weer invloed op de uitstraling van uw interieur. Om hier iets aan te doen, laat u uw trapleuning renoveren.

Houten trapleuning kopen: De voordelen

Veel mensen kiezen ervoor hun trap te verrijken met een trapleuning hout. Een trapleuning van hout is niet alleen sterk en slijtvast, maar ziet er bovendien uiterst natuurlijk uit. Een trap met houten trapleuning heeft een rustige en subtiele uitstraling, die veel mensen erg mooi vinden. Daarnaast kunt u uw trapleuning hout naar wens (laten) afwerken. Denk aan het volgende:

  • Trapleuning hout wit
  • Trapleuning zwart hout
  • Trapleuning hout landelijk
  • Trapleuning hout klassiek
  • Trapleuning hout jaren dertig

Dit zijn natuurlijk een aantal voorbeelden om aan te geven welke richting u op kunt gaan met een houten trapleuning. U kunt deze dan bijvoorbeeld wit schilderen, maar ook een donkere kleur is goed mogelijk. Wat voor smaak u ook heeft: het is altijd mogelijk een houten trapleuning te bestellen die bij uw trap past.

Ook met weinig onderhoud gaat bijvoorbeeld een houten trapleuning jaren 30 vele jaren mee. Investeert u vandaag in een nieuwe trapleuning, dan heeft u hier over vele jaren nog altijd plezier van.

Een complete traprenovatie

U kunt ervoor kiezen enkel uw houten trapleuning te (laten) vervangen, maar u kunt ook investeren in een complete traprenovatie. Bij een complete traprenovatie wordt uw versleten trap helemaal onder handen genomen. Er wordt niet alleen een nieuwe trapleuning hout geplaatst, maar er komt ook nieuwe bekleding. Net zoals bij uw trapleuning het geval is, kunt u ook deze aanschaffen in de sterke en slijtvaste materiaalsoort hout.

Is niet alleen uw trapleuning hout beschadigd, maar is uw trap over het algemeen flink versleten? Dan raden wij u aan in een complete traprenovatie te investeren. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor de trap bekleden met laminaat, hout of vinyl. Na de renovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit, vele jaren lang. Door direct in een complete renovatie te investeren, voorkomt u dat u eerst uw trapleuning hout moet vervangen en over enkele jaren alsnog nieuwe trapbekleding moet kopen.

Meer weten over een nieuwe houten trapleuning op maat? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.