Uw trap renoveren? Vergeet de trapleuning niet

Wilt u uw trap een grote make-over geven? Vergeet dan de trapleuning niet aan te pakken. Ziet uw trap er geweldig uit na een renovatie, maar laat u uw oude trapleuning hangen? Dan heeft uw trap toch niet de uitstraling die u voor ogen had. Trappengigant kan u overzettreden verkopen om uw trap te renoveren, maar ook een nieuwe trapleuning voor de ‘finishing touch’.

Trappengigant verkoopt verschillende soorten trapleuningen. Zo kunt u onder andere een ronde trapleuning bij ons aanschaffen. Zoals de naam van dit product al verklapt, is dit een trapleuning met elegante en sierlijke ronde vorm.

Waarom uw trap laten renoveren?

De gemiddelde trap wordt zeer intensief gebruikt. U gebruikt de trap meerdere keren per dag, om naar boven te gaan en later weer naar beneden te komen. Doorgaans wordt de trap door meerdere mensen gebruikt.

Door intensief gebruik kan uw trap door de jaren heen beschadigen. Hierdoor ziet deze er niet meer netjes uit. Bovendien kan een beschadigde trap gevaarlijk zijn. Als uw trap door intensief gebruik niet meer helemaal recht is, kunt u bijvoorbeeld gemakkelijker ten val komen. Door uw trap te laten renoveren, laat u uw oude trap weer als nieuw ogen. Ook wordt de trap weer veilig. De traptreden worden helemaal recht gemaakt, zodat u hier niet zomaar af kunt glijden.

Kortom, na een traprenovatie is uw trap:

  • Zo goed als nieuw. Deze gaat weer vele jaren mee.
  • Een echt plaatje.
  • Honderd procent veilig.

Een nieuwe trapleuning laten plaatsen

Veel mensen die de trap laten renoveren, doen niets aan de trapleuning. Ze geven deze wellicht een lik verf, maar verder wordt de trapleuning niet vernieuwd. Dit is zonde, want bij een complete traprenovatie hoort ook een nieuwe trapleuning. En bestelt u uw nieuwe trapleuning bij Trappengigant, dan hoeft u hier niet eens veel geld voor te betalen. Wij verkopen onze trapleuningen namelijk voor zeer lage prijzen.

Ons advies: match uw trap en trapleuning

Bestelt u een nieuwe trapleuning, dan kunt u deze helemaal laten aansluiten bij de stijl van uw vernieuwde trap. Dit zorgt voor een stijlvolle en consistente uitstraling. Met een nieuwe trapleuning is het eindresultaat van uw traprenovatie simpelweg nog mooier.

Eerst bepaalt u wat voor soort overzettreden u wil kopen voor uw trap. Vervolgens zoekt u een ronde trapleuning die bij deze overzettreden past. Als u de overzettreden en de ronde trapleuning heeft besteld, kunt u al op de korte termijn starten met de renovatie van uw trap.

Een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis

Weet u niet zo goed welke overzettreden u het beste kunt bestellen voor uw trap? Of vindt u het lastig om te bepalen welke trapleuning het beste bij uw vernieuwde trap past? Neem dan contact met ons op en plan een adviesgesprek in met een van onze experts.

Tijdens het adviesgesprek kan onze expert u al onze overzettreden laten zien. Ook kan hij u informeren over de voordelen van de diverse overzettreden. Met deze informatie kunt u bepalen welke treden u wil kopen om uw trap te renoveren. Vervolgens kunt u hier de juiste ronde trapleuning bij bestellen.