Is het mogelijk om een traprenovatie uit te voeren met traplift?

Bij het ouder worden, is het niet meer zo vanzelfsprekend om dagelijks de trap op en af te klimmen. Waar de balustrade in eerste instantie een oplossing leek, gaat lopen op de trap steeds iets moeizamer. Zeker wanneer uw trap eigenlijk ook een hoognodige traprenovatie nodig heeft.

Traprenovatie: esthetische én praktische oplossing

Waar een traprenovatie een esthetische vooruitgang realiseert, vormt een traplift een praktische uitkomst wanneer de trap een onoverkomelijk obstakel is. Het meest handig is om een traplift te plaatsen nadat de trap een renovatie heeft ondergaan. Maar andersom is dit ook goed mogelijk. Bij het renoveren van een trap kan een bestaande traplift voor een moment weggehaald worden, maar wanneer deze niet weggehaald worden is er na de traprenovatie wel een klein onopvallend naadje te zien. Onze vakmannen van Trappengigant werken gewoon om de traplift heen. Of u nu kiest voor overzettreden van laminaat of hout, of liever bekleding van vinyl wenst. In combinatie met een traplift zijn alle materialen mogelijk.

Voorkom uitglijden

Traprenovaties zijn essentieel voor de gezondheid van uw trap. Maar wat denkt u van uw eigen gezondheid? Wanneer u de traplift op sommige momenten links wilt laten liggen, wilt u wel dat de klim naar boven zo veilig mogelijk is uit te voeren. Laat daarom anti-slip stroken aanbrengen of zorg voor overzettreden met een geïntegreerde anti-slip strip.