Traprenovatie betonlook: Persoonlijk advies

Menig interieurhart gaat er sneller van kloppen: beton. Het natuurlijke robuuste karakter van beton is ook voor vele doe-het-zelvers niet ongezien gebleven. Vazen, beeldjes en wanden worden tegenwoordig vaak voorzien van een laagje verf met betonlook. Het is duidelijk. Het gebruik van beton in huis zit in de lift.

En waarom dan ook niet op de trap? Bij TrappenGigant vindt u diverse soorten bekleding voor uw trap die weinig onderhoud vergen. U kunt kiezen uit:

  • Laminaat overzettreden voor een traprenovatie
  • Overzettreden met een royale eikenhouten toplaag voor een traprenovatie
  • Vinyl bekleding voor een traprenovatie

Voorzie de overzettreden van een robuuste betonlook

De overzettreden voorzien van een eikenhouten toplaag worden onbehandeld geleverd. Wel zo prettig, want dan kunt u zelf bepalen hoe u deze treden afwerkt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een vernislaag in een whitewash tint of voor een trap met een greywash tint. Natuurlijk is het ook mogelijk om de trap puur eiken te houden. Voorzie de trap dan wel van een laklaag. Zo houdt u de trap zo lang mogelijk mooi. Heeft u een stoere woonwens? Ga dan voor een lichtgrijs decor met een knipoog naar beton. Echt beton op de trap is niet iets wat wij aanraden. Beton heeft de eigenschappen wat ruw en koud te zijn. Gelukkig kunt u kiezen voor een matte vernis in betonlook. Zo heeft u wel de robuuste uitstraling van beton, maar niet het ruwe oppervlak van dit materiaal.

Een traprenovatie in betonlook combineert u perfect met andere kleuren en materialen. Of u in uw hal nu antracietkleurige tegels heeft liggen of wit laminaat en op de overloop weer tapijt: een betonlook op de trap is het verbindende element.

Combinatie van traprenovatie van betonlook met omliggende kleuren

Het zachtgrijze decor van een traprenovatie in betonlook zorgt voor een prima match met een gekleurde muur. Laat de hal opvallen door de robuuste uitstraling van de betonlook trap en een in het oog springende muur. Kies bijvoorbeeld voor okergeel of de muur of kies juist een complementaire kleur zoals geel of rood. Past een dergelijke knalkleur niet bij uw persoonlijke stijl? Dan houdt u het gewoon rustig. Grijs heeft de eigenschap zich aan te passen aan alle omliggende kleuren. Dit geldt ook voor de betonlook traprenovatie. Is de hal voorzien van een blauwe tint op de wanden? Dan zal de betonlook op de trap iets koeler overkomen dan wanneer u een rode of rode tint op de omliggende muren heeft.

Een traprenovatie in betonlook haalt het beste uit uw hal. De experts van TrappenGigant plaatst uw traprenovatie graag voor u. U kiest voor de afwerking die het beste bij u past.