Traptreden bekleden? Ruim assortiment!

De trap is het meest gebruikte onderdeel van uw woning. U loopt de trap meerdere keren per dag op en af, net zoals de rest van uw huishouden. Het is dan ook niet zo vreemd dat de traptrede bekleding na een aantal jaren beschadigd raakt. Wel is dit erg zonde, want door de slijtage en beschadigingen ziet uw bekleding traptreden er niet meer netjes uit.

Als de beschadigde traptrede bekleding de uitstraling van uw trap negatief beïnvloeden, kunt u ervoor kiezen deze opnieuw te laten bekleden. Trappengigant heeft een ruim assortiment trapbekleding. U kunt helemaal zelf kiezen met welke materiaalsoort u uw trap opnieuw wil bekleden. Hierbij heeft u de keuze uit hout, laminaat en vinyl. Al onze traptreden is van uitstekende kwaliteit.

Traptreden bekleden met hout

Steeds meer mensen kiezen voor traptreden bekleden met hout. Hout heeft niet alleen een natuurlijke en subtiele uitstraling, maar gaat bovendien lang mee. Dit komt omdat deze materiaalsoort zeer sterk en slijtvast is. Eiken overzettreden zijn bijvoorbeeld een hele goede optie. Het enige nadeel van houten trapbekleding, is het feit dat deze bekleding voor traptreden vrij glad kan zijn. Gelukkig wordt uw houten trapbekleding altijd geleverd met anti slip strips. Deze brengt u op de traptreden aan, om te voorkomen dat u door gladheid uitglijdt tijdens het traplopen.

Houten traptreden bedekking is iets voor u als:

  • U uw trap een natuurlijke uitstraling wil geven.
  • U veel houten elementen in uw interieur heeft verwerkt.
  • U trapbekleding zoekt die vele jaren mee gaat.

Traptreden bekleden met laminaat

Laminaat lijkt een beetje op hout, maar kan ook in een strakkere en modernere uitvoering geleverd worden. Daar komt nog bij dat laminaat onderhoudsvriendelijker is dan hout. Het enige wat u hoeft te doen om laminaat te onderhouden, is het materiaal af en toe stofzuigen en vervolgens afnemen met een vochtige doek. Ook met minimaal onderhoud gaat laminaat vele jaren mee.

Traptreden bedekking van laminaat is iets voor u als:

  • U uw trap een strakke en moderne uitstraling wil geven.
  • U houten traptreden bekleding iets te prijzig vindt. Laminaat met houtstructuur is goedkoper dan echt hout.
  • U onderhoudsvriendelijke trapbekleding aan wil schaffen, laminaat traptreden zijn namelijk eenvoudig te onderhouden.

Traptreden bekleden met vinyl

Tot slot leveren wij ook vinyl traptrede bekleding. Deze trapbekleding voelt heerlijk aan uw voeten. Vinyl bekleding traptreden zijn niet alleen warm, maar bovendien lekker zacht. Daar komt nog bij dat vinyl trapbekleding uiterst geluiddempend is. Woont u in een kleine en/of gehorige woning? Dan dempt deze trapbekleding de harde geluiden op uw trap optimaal.

Vinyl trapbekleding is iets voor u als:

  • U op zoek bent naar warme en zachte trapbekleding.
  • U in een klein en/of gehorig huis woont.
  • U niet te veel geld uit wil geven aan uw traprenovatie. Vinyl is voordeliger dan hout en laminaat.

Een gratis adviesgesprek met Trappengigant

Vindt u het lastig om te bepalen welke trapbekleding het beste bij u, uw huis en uiteraard uw trap past? Plan dan een gratis adviesgesprek bij ons in door het contactformulier in te vullen. Wij adviseren u graag over de beste manier om uw traptreden opnieuw te bekleden.