Traptreden hout kopen: Persoonlijk advies bij uw thuis

Traptreden van hout stralen luxe uit, zijn charmant en passen door de warme en natuurlijke uitstraling in haast elk interieur. Haal de hal op door het plaatsen van houten traptreden. Het maken van passende en esthetische fraaie traptreden is maatwerk. Een vak dat TrappenGigant verstaat.

Een woning moet zijn uitnodigend karakter ontlenen aan de hal, maar dat is nog knap lastig wanneer de trap niet meer voldoet. Heeft u een trap dat niet meer past bij zijn omgeving – door de aanpassing in het interieur –, heeft de trap door veelvuldig gebruik slijtageplekken opgelopen of zijn er scheurtjes in het hout ontstaan door nalatig onderhoud, dan is het tijd om uw trap te vernieuwen. Een trap neemt een prominente plaats in in de hal. Reden genoeg om de trap aan te passen wanneer deze niet meer aan uw wensen voldoet. De trap is immers het eerste wat gasten zien wanneer ze uw hal binnenlopen.

Voordelen traprenovatie traptreden hout

Trappengigant kan traptreden van hout binnen luttele seconden plaatsen. Binnen afzienbare tijd heeft u een eyecatcher in huis waar men u tegen zegt. Een traprenovatie gaat gepaard:

  • Zonder hak een breekwerk
  • Zonder de hoofdprijs te betalen
  • Zonder hoofdpijn

Traptreden van hout die passen bij uw interieur

Een houten look op uw traptreden realiseert u door de traprenovatie uit te voeren in laminaat traptreden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de traptreden te voorzien van hout. TrappenGigant kan deze traprenovatie voor u uitvoeren, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf de handen uit de mouwen te steken en het zelf te doen.

Schaft u een traprenovatie aan van overzettreden met een royale eikenhouten toplaag? Dan kunt u deze zo afwerken dat uw nieuwe trap beter bij uw interieur past. De eiken overzettreden worden onbehandeld geleverd met een geïntegreerde anti-slip strip. Dit biedt vele mogelijkheden. Eikenhout is gemakkelijk te bewerken. U kunt er voor zorgen dat uw trap een heel andere uitstraling krijgt. Mogelijk is om de trap af te lakken met een transparante lak. Dit is passend bij een woning met een klassiek interieur. Ook kunt u het hout met een speciale was bewerken, zodat de traptreden hout een grey wash of white wash tint krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u een houten traprenovatie aanschaft.