Een vaste trap renovatie met montageservice

U gebruikt uw trap iedere dag om meerdere keren naar boven en weer naar beneden te lopen. Zeker als u een groot gezin heeft, wordt uw trap intensief gebruikt. Ziet uw trap er niet meer mooi uit door het intensieve gebruik van uw huishouden? Dan kunt u ervoor kiezen een nieuwe trap te laten plaatsen, maar u kunt ook investeren in een vaste trap renovatie. Een vaste trap renovatie is altijd voordeliger dan het plaatsen van een nieuwe trap.

U kunt uw vaste trap renovatie zelf uitvoeren, maar u kunt ook gebruik maken van onze montageservice. Voor een lage prijs komen wij uw trap vakkundig renoveren, zodat deze er weer als nieuw uit ziet. Ook goed om te weten: bij ons profiteert u altijd van een snelle én gratis verzending.

Waarom een vaste trap renoveren?

Door de jaren heen is uw trap flink versleten. Uw trap ziet er zo versleten en oud uit, dat deze de uitstraling van uw interieur negatief beïnvloedt. Wilt u hier verandering in brengen? Dan investeert u in een vaste trap renovatie.

Bij een vaste trap renovatie wordt uw trap door uzelf of door onze experts onder handen genomen. Door nieuwe trapbekleding te plaatsen, ziet de trap er weer als nieuw uit. En omdat u enkel nieuwe trapbekleding koopt, bent u goedkoper uit dan wanneer u de trap laat vervangen.

De mogelijkheden van een vaste trap renovatie

Trappengigant biedt drie mogelijkheden bij het renoveren van uw vaste trap. Zo kunt u uw trap vernieuwen met trapbekleding van laminaat, maar ook met houten trapbekleding of trapbekleding van vinyl. U kiest zelf welke trapbekleding het beste bij u, bij uw huis en bij uw budget past.

Voordelen laminaat trapbekleding:

 • De trapbekleding is geschikt voor intensief gebruik.
 • De trapbekleding wordt verkocht in vele verschillende designs.
 • De trapbekleding is onderhoudsvriendelijk.
 • De trapbekleding gaat lang mee.

Voordelen houten trapbekleding:

 • De trapbekleding heeft een natuurlijke uitstraling.
 • De trapbekleding kan naar eigen smaak afgewerkt worden.
 • De trapbekleding heeft een geïntegreerd anti-slipprofiel, voor extra veiligheid.
 • De trapbekleding is sterk en slijtvast. Dit maakt de trapbekleding erg duurzaam.

Voordelen vinyl trapbekleding:

 • De trapbekleding is goedkoop.
 • De trapbekleding is eenvoudig zelf te snijden.
 • De trapbekleding is warm en zacht.
 • De trapbekleding heeft een subtiele en stijlvolle uitstraling.
 • De trapbekleding is gemakkelijk te plaatsen, namelijk met zelfklevende montage.

Vergelijk bovenstaande voordelen met elkaar en u komt er vanzelf achter welke trapbekleding het beste bij u past. Deze trapbekleding kunt u vervolgens online bij ons bestellen. Wij zorgen ervoor dat u uw nieuwe trapbekleding zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u uw vaste trap al op de korte termijn kunt renoveren.

Ook uw vaste trap naar zolder renoveren

Bij ons kunt u ook uw vaste zoldertrap laten renoveren. Deze trap wordt veel gebruikt en is op een gegeven moment ook aan vervanging toe. Bij ons kunt u de vaste trap naar zolder renoveren met trapbekleding of overzettreden. Gebruik onze montageservice als u de onderdelen voor de vaste zoldertrap niet zelf wilt plaatsen.

Vaste trap kopen en zelf renoveren of toch laten renoveren?

U kunt zelf uw vaste trap plaatsen en renoveren, maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze montageservice. Gebruikt u deze service, dan betaalt u een laag bedrag om uw trap door onze experts te laten renoveren. Met onze montageservice bent u verzekerd van een geweldige renovatie, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. Wij kunnen u ook helpen met uw buitentrap.