Veelgestelde vragen


Wat zijn de bezorgkosten?

Wij bezorgen uw bestelling altijd voor 39,95 euro.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt uw bestelling afhalen bij ons magazijn in Werkendam, Hoofddorp, Purmerend. We verzoeken u vriendelijk wel eerst contact op te nemen. Voor aanvullende informatie omtrent het afhalen van uw bestelling en het adres van ons magazijn kunt u terecht op de pagina afhalen.

Mag ik een product retourneren?

Retourneren mag binnen 14 dagen na aanmelding van het te retourneren product en alleen in een redelijkerwijs onbeschadigde en originele verpakking. Tevens mogen er geen gebruikssporen zichtbaar zijn op het te retourneren product. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze pagina garantie en herroepingsrecht.

Het product wat ik heb besteld is beschadigd, wat nu?

Wanneer een product is beschadigd willen wij graag dat u dit via de mail aan ons laten weten. Wanneer wij al deze informatie hebben kunnen wij hier snel op handelen en zullen wij u berichten over de vervolg stappen.

Moet mijn partner tijdens een thuisbezoek ook thuis zijn?

NEE! In tegenstelling tot andere aanbieders is het beleid van Gigantisch.nl totaal anders. Onze adviseurs maken bij u thuis een passende offerte. Wenst u deze gelijk te bestellen, dan kan dat vanzelfsprekend. Wenst u erover na te denken, dan kan dat ook. Wij sturen u de offerte per mail toe, u kunt ook op een later tijdstip hierop terug komen. Een bezoek van onze adviseurs, of het nu voor traprenovatie of kasten op maat is, is altijd geheel vrijlblijvend.

Wat voor een soort trappen kunnen gerenoveerd worden?

Wij renoveren zo goed als elke trap. Het maakt ons niet uit of het een open, dichte, betonnen, houten of een natuurstenen trap betreft. Ons product past op elk soort trap.

Moet mijn trap compleet kaal zijn?

Om uw trap goed te kunnen voorzien van traprenovatie, dient deze zo goed als mogelijk kaal te zijn. Zitten er nog lijmresten op, dan kunt u die wel laten zitten. Onze PU lijm vult deze oneffenheden helemaal op. Dit geldt voor zowel Doe-Het-Zelf als wanneer u ons de trap laat renoveren.

Kunnen jullie het gekozen laminaat of hout doortrekken op mijn bovenverdieping?

Dat kan! Helaas niet bij ons Doe-Het-Zelf product, maar wel van de traprenovatie die wij bij u thuis of in een van onze drie showrooms kunnen tonen. Van deze decoren hebben wij ook het laminaat en de materialen om de zijkant van uw trap te bekleden. 

Kan ik overal in Nederland of België van de inmeetservice gebruik maken?

Dat kan. Onze advies- / inmeetservice werkt landelijk, zowel in Nederland als in Vlaanderen (wij spreken helaas geen Frans).

Prijzen

Al onze prijzen worden inclusief 21%