Een vinyl trap: Gebruik onze montageservice!

Het pronkstuk van de hal is de trap. Tenminste, wanneer de trap vrij is van slijtage en er uitziet als om door een ringetje te halen. Dit geldt helaas niet voor elke trap. Bij TrappenGigant zit u gelukkig goed. Bij ons heeft u de mogelijkheid om weer echt een eyecatcher van uw trap te maken.

Voordelen vinyl op uw trap

TrappenGigant levert maatwerk en kan de trap voorzien van een geheel nieuwe look. Een betaalbare oplossing met smaak voor uw trap vindt u in het materiaal vinyl. Vinyl wordt ook wel PVC genoemd en is voordelig en zacht aan de voeten. Toch zijn dit niet de enige voordelen van vinyl op uw trap. Wij noemen enkele pluspunten van dit materiaal. Een vinyl ondergrond:

  • Voelt warm aan
  • Is olie- en vetafstotend
  • Is onderhoudsvriendelijk
  • Biedt vele esthetische mogelijkheden
  • Heeft een licht stroef oppervlak, maar kan extra voorzien worden van antislip strips
  • Is geluiddempend

Vinyl trapbekleding wordt bij TrappenGigant geleverd in twee verschillende designs. Zo kunt u kiezen voor een zilvergrijs eiken en neutraal blond. Beide kleuren zijn een ware toevoeging aan uw interieur en zullen bij veel woonstijlen passen. Waar zilvergrijs eiken vinyl beter past bij een wat moderne of minimalistische woning, zal neutraal blond vinyl door de warme uitstraling beter passen bij een woning met een landelijke interieur.

Nadelen vinyl op uw trap

Door alle voordelen van vinyl voor de trap zult u haast niet denken dat er nadelen zijn. Deze zijn er ook haast niet. De belangrijkste nadelen van vinyl zijn:

  • Een vinyl ondergrond op uw trap is gevoelig voor chemische middelen. Zorg dus dat u uw trap schoonmaakt met een mild schoonmaakmiddel.
  • Vinyl trapbekleding is minder duurzaam dan onze laminaat overzettreden en onze overzettreden met een royale eikenhouten toplaag.

Zelf doen of gebruik maken van de montageservice

Het vinyl is gemakkelijk aan te brengen. Een trarenovatie door middel van vinyl is dus zo gedaan. Wij kunnen ons voorstellen dat u uw vingers niet wil branden aan een traprenovatie. TrappenGigant heeft vakmensen in dienst die het werk voor u uit handen kunnen nemen. Maak gebruik van onze montageservice om zo snel mogelijk te genieten van uw nieuwe pronkstuk in de hal.