Vinyl trapbekleding: snel geplaatst met de Trappengigant montageservice

Wilt u de uitstraling van uw versleten en beschadigde trap verbeteren? Dan kunt u in vinyl trapbekleding investeren. Trappengigant levert alle materialen en gereedschappen voor een complete traprenovatie. Na deze traprenovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit met vinyl trapbekleding, vele jaren lang.

U kunt zelf kiezen welke trapbekleding uw vernieuwde trap moet krijgen. Vindt u het belangrijk duurzame trapbekleding aan te schaffen, maar dan wel voor een lage prijs? Dan is vinyl trapbekleding de beste keuze voor u. U kunt uw vinyl trapbekleding zelf plaatsen, maar u kunt ook gebruik maken van onze montageservice om uw vinyl trap snel, vakkundig en goedkoop te laten renoveren.

Waarom trap bekleden met vinyl?

Wij zien dat veel mensen kiezen voor trap bekleden met vinyl. Dit is niet voor niets het geval. Vinyl trapbekleding heeft namelijk diverse interessante voordelen:

  • Vinyl trapbekleding is erg goedkoop. De trapbekleding is voordeliger dan houten trapbekleding of laminaat op trap.
  • Vinyl trapbekleding is uiterst comfortabel. De bekleding voelt niet alleen warm aan, maar is ook erg zacht.
  • Vinyl trapbekleding is geluiddempend. Dit maakt de trapbekleding erg geschikt voor een kleine en/of gehorige woningen.
  • Trap bekleden met vinyl is veilig. Dit komt door de anti-slip bovenlaag van de trapbekleding.

Tot slot gaat trapbekleding van vinyl erg lang mee. Ook als u uw vinyl trap nauwelijks onderhoudt, heeft u jaren plezier van deze zeer duurzame trapbekleding.

De montageservice van Trappengigant

Heeft u nog nooit een trap gerenoveerd? Dan kunt u ervoor kiezen een expert in te huren voor uw traprenovatie. Laat u de trap bekleden vinyl uitvoeren door een expert, dan weet u zeker dat het eindresultaat er goed uit ziet. Ook bespaart u veel tijd. Moet u uw trap zelf renoveren, dan kost dit met gemak twee dagen. Zeker als u nog nooit een trap vinyl gerenoveerd heeft, is dit een tijdrovende klus.

Wilt u uw trap vinyl door onze experts laten renoveren? Dan kunt u gebruik maken van onze montageservice. U bepaalt hoe uw trapbekleding vinyl er na de renovatie uit moet zien en wanneer uw trap onder handen genomen moet worden. Wij doen de rest. Op de afgesproken dag komen we naar uw woning, om uw trap volledig onder handen te nemen. Als onze experts weer huiswaarts keren, ziet uw vinyl trap er als nieuw uit. Zij kunnen eventueel ook uw trapleuning hout aanpassen. 

Onze experts doen er gemiddeld één dag over om een trap vinyl te renoveren. Een kleine renovatie wordt al binnen enkele uren afgerond.

Uw traprenovatie zelf uitvoeren

Om gebruik te maken van onze montageservice, betaalt u extra kosten. Wilt u geld besparen? Dan is het misschien verstandig om de trap bekleden met vinyl zelf te doen en de renovatie zelf uit te voeren. Bij ons vindt u niet alleen de materialen die u nodig heeft voor uw traprenovatie met vinyl trapbekleding, maar ook de juiste gereedschappen. Ook vindt u op onze website handige instructievideo's, die u kunt gebruiken om uw vinyl trap zelf te renoveren.

Trapbekleding vinyl is erg eenvoudig aan te brengen. Deze trapbekleding vinyl heeft namelijk een zelfklevende montage. Daarnaast kunt u de trapbekleding vinyl erg gemakkelijk op maat snijden. Het is dan ook zeker niet onmogelijk om uw trap als nieuw te laten ogen, door deze zelf te voorzien van nieuwe vinyl trapbekleding.