Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten zijn bij vele bedrijven niet om over naar huis te schrijven. Gelukkig valt dat bij TrappenGigant reuze mee. Gratis is het echter niet.

Wees thuis bij bezorging

De bezorging word gepland op een door u gekozen doordeweekse dag en wordt geleverd aan huis. Woont u in een portiekflat of appartementencomplex, dan kunt u uw pakket verwachten in de hal. Voordat wij het in uw hal plaatsen, bellen we natuurlijk eerst even aan. Zorg wel dat u thuis bent, want zonde respons zullen wij het pakket moeten terugnemen en opnieuw moeten opslaan. Dit brengt helaas extra kosten met zich mee waardoor we genoodzaakt zijn om €100,- in rekening te brengen.

De leveringskosten van uw nieuwe trap

Bent u echter gewoon thuis, dan betaalt u enkel de bezorgkosten van €39,95. Wilt u hier op besparen? Dan heeft u altijd de keuze om naar ons magazijn in Werkendam te reizen. Dit kan, mits u van te voren een afhaalafspraak maakt.

Kiest u voor bezorging en is een snelle bezorgtijd belangrijk voor u? Zorg dan dat u uw bestelling betaalt per iDEAL. Dan kunt u uw traponderdelen binnen 5 werkdagen verwachten.