Is traprenovatie voor een open trap mogelijk?

Wat fijn voor u! U bent zich aan het verdiepen in een traprenovatie of u bent overtuigd van uw behoefte naar een nieuwe look voor uw trap. Wanneer de verf bladdert, de treden versleten lijken, of er weinig glans of egaliteit op uw trap te bekennen is, wilt u liever vandaag dan morgen een nieuw uitziende trap.

Trappengigant heeft een breed aanbod van verschillende materialen. Of u nu liever voor een houten trap gaat of de treden liever bekleed met geluiddempend vinyl in combinatie met stootborden uit de laminaatcollectie. In onze webshop zijn er vele designs, materialen en combinaties mogelijk.

Wanneer u een open trap heeft, heeft u één zorg minder. Stootborden kunt u van uw boodschappenlijstje halen, want voor een open trap zijn deze overbodig. Omdat stootborden ontbreken geeft een open trap een open karakter aan uw huis. Bovendien is een dergelijke trap ook nog eens een pronkstok in uw interieur. Tenminste, dat kan het zijn wanneer de trap de omgeving complementeert.

Geen hak- en breekwerk

Met de overzettreden van CanDo wordt u dit wel heel gemakkelijk gemaakt. Toch is er voor een traprenovatie wat meet en berekenwerk nodig. Wilt u deze klus liever uitbesteden? Dat kan. Onze monteurs kunnen binnen één dag uw open trap er weer als nieuw uit laten zien. Maar een traprenovatie voor een open trap heeft nog wat meer voordelen:

  • Milieuvriendelijker dan een volledig nieuw trap
  • De trap kan geheel naar wens worden samengesteld
  • Er is geen sloopwerk voor nodig
  • Binnen één dag gemonteerd
  • Binnen een mum van tijd een snelle metamorfose

Door onze mooie materialen in vinyl, hout en laminaat bent u verzekerd van een ‘nieuwe’ trap van goede kwaliteit. Is traprenovatie voor een open trap mogelijk? Jazeker!

Neem gerust een kijkje in onze showrooms in Breda, Hoofddorp of Purmerend en ontdek te mogelijkheden. Ook kunt u een vrijblijvend en gratis gesprek aanvragen om advies in te winnen over uw gewenste traprenovatie.