Met welke materialen kan ik een trap bekleden?

Een aanblik van een nieuwe trap kan wonderen doen voor uw interieur. Wanneer u besluit dat uw trap toe is aan een ander jasje – bijvoorbeeld vanwege afgebladderd verf, breuken, putten of slijtage van de treden - bent u niet alleen een pronkstuk aan uw interieur rijker, maar ook maakt u uw woning een stukje veiliger.

Ongelukken zitten in een klein hoekje. Wanneer bekleding van uw trap loslaat is het echt tijd voor een grondige renovatie, want valpartijen wilt u logischerwijs voorkomen. Bij Trappengigant heeft u de keuze uit verschillende soorten bekleding. In ons assortiment vindt u verschillende materialen voor een grondige metamorfose van uw trap. Wij bieden de volgende materialen:

  • Overzettreden van laminaat
  • Houten overzettreden
  • Vinyl bekleding

Welke bekleding voor uw trap kiest u?

Voor elk soort bekleding van uw trap valt iets te zeggen. De overzettreden van zowel laminaat als hout maken het u gemakkelijk. Natuurlijk vergt het plaatsen van een trap wat technische kennis, maar met logisch nadenken komt u erg ver. Het inmeten van uw trap doet u met een trapspin – verkrijgbaar in de webshop van Trappengigant. Wanneer u het inmeten en plaatsen liever door een vakman laat doen, klopt u gewoon bij ons aan. Dan maken wij een inmeet- en montage afspraak en zorgen we dat u binnen afzienbare tijd over uw nieuwe trap kunt lopen.

In onze webshop

Vinyl bekleding is een mooie en betaalbare oplossing als bekleding voor uw trap wanneer u niet te diep in de buidel wilt tasten. En het materiaal is wel zo praktisch: het is geluiddempend, antislip én is gemakkelijk schoon te houden. Bovendien is plaatsen van deze treden zo gedaan. Wellicht dat u de overzettreden van vinyl nog ietsjes bij moet snijden. Voor deze klus vindt u gereedschap en accessoires in de webshop van trappengigant.