Uw zwevende trap renoveren: een ruime keuze overzettreden

Uw zwevende trap vormt een centraal punt in uw interieur. Omdat de trap zo opvalt in uw inrichting, is het belangrijk dat deze er goed uit ziet. Is dit bij u niet het geval, simpelweg omdat u uw zwevende trap zo intensief gebruikt heeft? Dan kunt u uw trap (laten) renoveren.

Trappengigant heeft een ruim assortiment overzettreden. Deze treden kunt u zelf op de treden van uw zwevende trap zetten. Hierna ziet uw trap er weer als nieuw uit. En vindt u het een te grote uitdaging om uw trap zelf te renoveren? Dan kan Trappengigant dit ook voor u doen. Of u uw trap nu zelf renoveert of laat renoveren: hierna ziet deze er weer als nieuw uit. Na de renovatie is uw zwevende trap het stijlvolle middelpunt van uw interieur.

Overzettreden van hout, laminaat of vinyl

Wij verkopen drie soorten overzettreden. U kunt uw zwevende trap renoveren met overzettreden van hout, overzettreden van laminaat of overzettreden van vinyl. Hieronder sommen we de belangrijkste eigenschappen van deze materiaalsoorten op.

Houten overzettreden voor de zwevende trap:

 • Is erg sterk en gaat lang mee.
 • Heeft een natuurlijke uitstraling.
 • Wordt standaard voorzien van een anti-slip bovenlaag, voor extra veiligheid.
 • Kunt u naar wens afwerken.

Laminaat overzettreden voor de zwevende trap:

 • Is uiterst sterk. Dit maakt de materiaalsoort geschikt voor intensief gebruik.
 • Is onderhoudsvriendelijk. U kunt laminaat gemakkelijk en snel reinigen.
 • Heeft een stijlvolle, moderne en strakke uitstraling.
 • Is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en designs.

Vinyl overzettreden voor de zwevende trap:

 • Is uiterst voordelig.
 • Gaat vele jaren mee.
 • Voelt warm en zacht aan de voeten.
 • Dempt geluid erg goed.

Weet u niet zo goed welke trapbekleding het beste aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Onze experts laten u graag de drie materialen zien en kunnen u bovendien vertellen welke bekleding het beste bij uw zwevende trap, uw interieur en uw budget past.

Traprenovatie zwevende trap prijzen

De kosten die u moet betalen voor uw zwevende traprenovatie zijn afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste zijn de zwevende trap prijzen van uw renovatie afhankelijk van het materiaal waar u uw trap mee wil laten bekleden. Vinyl is bijvoorbeeld voordeliger dan laminaat en laminaat is weer voordeliger dan hout.

Daarnaast zijn de zwevende trap prijzen van uw renovatie afhankelijk van de staat van uw trap. Is uw trap in zeer slechte staat? Dan moet er mogelijk extra werk verricht worden om deze klaar te maken voor een renovatie. Hier komen extra kosten bij kijken. Tot slot is de prijs van de renovatie afhankelijk van de werkwijze. Renoveert u uw trap zelf? Dan betaalt u geen extra arbeidskosten. Laat u uw zwevende trap renoveren door onze experts, dan komen hier wel extra kosten bij kijken.

De kosten van een traprenovatie verschillen per klant. Daarom komen wij graag naar u toe, om een offerte voor u samen te stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent met uw zwevende trap.